На Львівщині завершили ремонт дороги Вихопні – Жовтанці. Фото

1973 0
Невдовзі нанесуть розмітку та встановлять дорожні знаки.
фото: лода

фото: лода

На Львівщині завершили ремонт окремої ділянки автомобільної дороги С140845 Грабовець – Вихопні – Жовтанці на ділянці між населеними пунктами Жовтанці та Вихопні. У межах ремонту провели розпушення наявного покриття, влаштували нову основи з ЩПС та асфальтобетонне покриття протяжністю 2,9 км.

«У ході поточного ремонту на дорозі з’явилось нове дорожнє покриття, тому зовсім скоро водії зможуть відчути на собі якість облаштованої ділянки автошляху», – цитує заступника директораа департаменту дорожнього господарства Миколу Одиноцького пресслужба Львівської ОДА.

Роботи виконували за рахунок коштів обласного бюджету та державного дорожнього фонду. Невдовзі нанесуть розмітку та встановлять дорожні знаки.

Читайте також: Естакади та шумовідбивні екрани. Якою буде північна об’їзна Львова

Нагадамо, що за 104 млн гривень у першому півріччі 2021-го запланували провести поточні та капітальні ремонти на умовах співфінансування автошляхів місцевого значення та комунальної власності. Ще 891,5 млн гривень для ремонту доріг місцевого значення на Львівщині цього року надійдуть з Державного дорожнього фонду. За ці гроші відремонтують переважно дороги у гірських регіонах області.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!