На Львівщині збільшать тривалість комендантської години

94199 0
Це зроблять у зв'язку зі скороченням тривалості світлової пори доби.
Фото умовне

Фото умовне

Нещодавно у Львівській обласній військовій адміністрації заявили, що змінять тривалість комендантської години. Як повідомив перший заступник голови Львівської ОВА Андрій Годик у коментарі Tvoemisto.tv, її подовжать.

«Зміни будуть. Ми і минулого року коригували тривалість комендантської години в залежності від світлової пори доби, оскільки надзвичайно важливо забезпечити режим, особливо в нічний час, так як найбільша загроза є саме тоді. Це стосується різних диверсійних нюансів», – повідомив він. 

Читайте також: Військовий облік жінок. Що зміниться з 1 жовтня

Рішення щодо зміни будуть приймати на одному з позачергових засідань Ради оборони Львівщини. 

«Потенційно ми можемо очікувати незначне збільшення години, але ще остаточного рішення не прийняли – чи це буде з 23 вечора до 5 години ранку, чи з опівночі до 6 години. Знову ж таки, подивимось відповідно до тих пропозицій, які матимуть правоохоронці», – зазначив перший заступник голови ЛОВА. 

Зазначимо, що на Львівщині комендантська години триває 00:00 до 05:00. Востаннє її змінювали у жовтні 2022 року. 

Нагадаємо також, на автошляхах Львівщини з’являться додаткові блокпости. Посилення безпекових заходів спрямоване на посилення обороноздатності регіону та запобігання дестабілізації суспільно-політичної ситуації. 

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!