На Львівщині збудують новий завод хлібобулочних виробів на 1000 робочих місць

3423 0
Попередньо на заводі працюватиме близько 1000 людей.
Фото: vidomosti-ua.com

Фото: vidomosti-ua.com

У Львівському районі збудують новий завод хлібобулочних виробів. Йдеться про мережу, яка в основному була зосереджена в центрі і на Сході України, та через бойові дії релокувалася на Львівщину. Про це повідомив очільник департаменту економічної політики Львівської ОВА Степан Куйбіда.

«Мушу згадати про будівництво нового заводу хлібобулочних виробів на території Львівського району, яке невдовзі розпочнеться. Мережа заводів та точок продажу в основному була зосереджена на сході України (Харків та Київ)», – каже він.

Читайте також: Що потрібно сьогодні для нашої перемоги. Перелік волонтерських збірок

Попередньо на заводі працюватиме близько 1000 людей.

Додамо, що від початку повномасштабної війни росії проти України у Львівську область релокувались 203 підприємства, 130 з них уже працюють. Найбільше релокованих у таких галузях: легка промисловість – 39, машинобудування – 23, металообробка – 23,  харчова промисловість – 21, хімічна промисловість – 13, медицина – 11, будівництво – 9, меблева промисловість – 7, торгівля – 36, інші - 21.

Нагадаємо, що на Львівщині підписали перший договір оренди державного майна з релокованим підприємством. У коментарі Tvoemisto.tv у відділі інвестиційної політики департаменту економічної політики Львівської ОВА зазначили, що йдеться про київську компанію «Спецбудмаш», яка переносить до Львівскої області частину своїх потужностей. Також на Львівщині збудують новий сільзавод, який розташується на території Трускавецької громади у селі Модричі. Перелік заводів, які планують запустити в області свою роботу, читайте в матеріалі Tvoemisto.tv за посиланням

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!