У Львові та області змінили тривалість комендантської години

15280 0
Відтепер комендантський час буде на годину коротшим.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

На Львівщині змінили тривалість комендантської години. Відтепер вона буде на годину коротшою. 

Джерело: очільник Львівської ОВА Максим Козицький 

«Відсьогодні, 19 жовтня, комендантська година на Львівщині триває з 00:00 до 05:00. У цей час заборонено перебувати на вулиці без спеціальних перепусток та документів, які посвідчують особу. Продовжуємо житти в умовах воєнного стану. Працюємо на безпеку, йдемо до перемоги», – написав Козицький.

Нагадаємо, що комендантську годину у Львові та Львівській області запровадили з 25 лютого, вона тривала з 22.00 і по 6.00. З 12 квітня її тривалість скортили – з 23:00 до 6:00. Згодом, з 26 квітня комендантська година на Львівщині знову зменшилася й тривала включно до 19 жовтня з 23:00 до 5:00. 

Комендантська година передбачає заборону у відповідний час доби перебувати на вулицях громади без спеціально виданих перепусток та документів, що посвідчують особу. Під час комендантської години варто залишатися вдома, а якщо пролунають сирени – спуститися в укриття. Громадянам радять завжди мати при собі документ, що посвідчує особу.

Раніше членам добровольчих формувань територіальних громад на Львівщині дозволили перебувати на вулицях та в інших громадських місцях під час комендантської години без виданих перепусток.

Юлія Осим

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!