Перебування на вулиці під час комендантської години. Хто може отримати перепустку на Львівщині

1786 0
Комендантська година діє в області з 00.00 до 5.00 ранку.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Станом на 9 квітня Львівська обласна військова адміністрація видала 30 тисяч перепусток, що дозволяють пересуватися конкретним особам під час комендантської години, яка діє в області з 00.00 до 5.00 ранку. 

«З урахуванням постійної співпраці з правоохоронними органами ми внесли зміни у відповідне положення Львівської військової обласної адміністрації щодо порядку використання перепусток. Акцентуємо, що це документ, який видають на конкретну фізичну особу. Поставити його під скло автомобіля і використовувати без цільового призначення є неприпустимо», – сказав у коментарі Tvoemisto.tv керівник апарату Львівської ОВА Тарас Грень.

Хто може отримати перепустку

Перепустку надають тим, хто забезпечує діяльність критичної інфраструктури області. Йдеться також про органи державної влади, волонтерів, правоохоронців тощо. Перепустки дають право на перебування чи вільне пересування містом чи областю на час комендантської години. 

Як отримати перепустку і що для цього потрібно

1. Перепустки видаються за письмовим поданням керівника підприємства, установи, організації критичної інфраструктури (зразок листа за посиланням) до комендатури Львівської області із обґрунтуванням необхідності перебування зазначених осіб на території Львівської області під час комендантської години;

2. Додатком до подання необхідно долучити інформацію про зазначених осіб методом заповнення Excel таблиці, форма якої розміщена за посиланням .

3. При скеруванні подання в темі електронного листа необхідно прописати назву підприємства, установи, організації критичної інфраструктури. Електронна адреса для надсилання подання з додатком: [email protected].

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!