На Львівщину хочуть переїхати понад 800 підприємств з інших регіонів

1746 0
На 140 підприємствах, які вже релокувалися, з’явилося ще чотири тисячі робочих місць
Компанія MatroLuxe, яка переїхала на Львівщину у березні 2022/Фото: ЛОВА

Компанія MatroLuxe, яка переїхала на Львівщину у березні 2022/Фото: ЛОВА

На Львівщині прийняли понад 800 заявок від підприємств, які хотіли переїхати у Львів та область. 140 з них – вже релоковано, а 88 – розпочали роботу. Про це під час Весняного ділового форуму повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

«Адміністрація прийняла понад 800 заявок щодо релокації підприємств. Потенційно на 140 підприємствах, які вже релокувалися, з’явилося ще чотири тисячі робочих місць, а до кінця року ми ставили план організувати вісім тисяч місць», – каже він.

Читайте також: На Львівщину переїхала компанія з виробництва матраців, яка планує розширюватися

Максим Козицький також зазначив, що релоковані підприємства по-різному, по всій Львівській області. Стосовно галузей, то є понад 10 різних, бізнес яких переїжджає у область.

«Є проблеми з можливостями розміщення бізнесу, адже не так багато локацій відповідають тому, що ми хочемо. Тому важливо розвивати індустріальні парки в області, та, на жаль, через війну досі не бачимо іноземного капіталу, який би інвестував сюди», – додає голова ЛОВА.

Нагадаємо, про те, чого слід очікувати від можливого членства України в ЄС, як повернути наших громадян додому і якою Україна може стати у 2030 році, обговорили на Весняному діловому форумі у Львові за участі послів та дипломатів, який організувала «Юридична компанія «Ейч.Ді.Партнерз». Детальніше про це читайте тут.

Софія Шавранська


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!