У львівських трамваях і тролейбусах встановлять автоматичну систему підрахунку пасажирів

3484 2
Очікувана вартість обладнання становить 1 млн 789 тис. гривень.
Фото: Dan V / transphoto

Фото: Dan V / transphoto

ЛКП «Львівелектротранс» закупить 36 одиниць автоматичних систем підрахунку пасажирів марки Intranso Smart Counter. Відповідний тендер опубліковали на порталі Prozorro.

Їх планують встановити у 18 трамваях та 18 тролейбусах міста – по дві на кожен міський маршрут. Над дверима салону встановлять невелику коробку, яка передаватиме дані на сервер в режимі онлайн з частотою оновлення не частіше 2 хвилин.

Читайте також: У Львові планують відкрити нові трамвайні та тролейбусні маршрути. Інтерактивна мапа

Як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv речник ЛКП «Львівелектротранс» Іван Боднар, система підрахунку працюватиме автономно, без втручання з боку водія чи персоналу транспортної компанії. Вона покликана боротись з недоотриманням «виручки».

«Завдяки системі можна буде отримувати актуальні й достовірні дані щодо пасажиропотоку, завантаженості транспорту на маршруті, інформацію про місце розташування транспортного засобу, а саме повністю контролювати роботу водія та проводити оптимізацію роботи транспортних засобів на маршруті», – каже він.  

Аукціон проведуть 27 серпня. Система підрахунку повинна запрацювати вже у листопаді цього року.

Читайте також: Як курсують трамваї та тролейбуси Львова. Розклад усіх маршрутів

Очікувана вартість обладнання становить 1 млн 789 тис. гривень. Кошти виділяють зі статутного капіталу комунального підприємства.



Читайте також:
9 Серпня, 2019 17:00
Львів"янка водії 24 тролейбусу краще б якось почергово їздили, як вони кажуть " на обід" , по вихідних з автовокзалу з 18 до 20 години. Люди стоять по 1 на зупинці. А обідіють відразу по 5 водііїв.
9 Серпня, 2019 15:21
666 ... витратять 1 789 тис. грн. (для підрахунку-облікування) ... а прибуток з чого отримають ? ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!