На львівських школах з’являться мурали на національно-патріотичну тематику

1963 0
Почалося голосування онлайн, яке визначить 50% перемоги.
Фото: Інститут міста

Фото: Інститут міста

Львівські школи №15, 60, 65, 68 та 75 змагаються в конкурсі на найкращий варіант муралу, який згодом може з'явитися на одній з них. Темою проєкту стало національно-патріотичне виховання. Інститут міста оприлюднив малюнки, які можуть реалізувати, й оголосив про початок голосування. 

«Ваші голоси визначають 50% можливості перемоги однієї зі шкіл. Інші 50% – віддають журі конкурсу», – пише Інститут міста. 

До роботи над ідеєю залучали школярів та вчителів мистецтва навчальних закладів, а також Центр дитячої та юнацької творчості Залізничного району. Для того, аби віддати голос за той мурал, який найбільше сподобався, слід перейти за посиланням і залишити номер роботи у коментарях. Результати стануть відомі завтра, 1 червня, об 11:00.

СЗШ №60

СЗШ №65

ЗОШ №68
 
 
ЗОШ №77
 
 
Ліцей №15

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!