Політична реклама

На львів'ян, у яких знайшли зброю, чекає покарання

1573 0
Правоохоронці Львова вилучили з обігу 91 одиницю вогнепальної зброї.

З минулої п’ятниці міліція розпочала спецоперацію "Зброя та вибухівка". І вже станом на цей понеділок правоохоронці виявили та вилучили з незаконного обігу 91 одиницю вогнепальної зброї та понад 400 патронів різного калібру, інформують Головні новини Львова. 

Наразі вирішують питання про відкриття кримінальних проваджень щодо тих осіб, у яких знайшли цю зброю.

Перед тим працівники міліції запрошували усіх на місячник добровільної здачі зброї на умовах повної анонімності. Адже в ніч з 18 на 19 лютого під час так званої «ночі гніву» з підрозділів міліції міста невідомі викрали близько тисячі одиниць табельної вогнепальної зброї.

На сьогодні, органи внутрішніх справ отримали судові ухвали згідно яких проводять обшуки з метою виявлення незареєстрованої зброї та боєприпасів, які зберігаються незаконно. Це карається позбавленням волі на строк до шести років. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!