Київ

На Майдані Незалежності висадили Алею міжнародної підтримки України

626 0
У заході взяли участь організації-представники США, Канади, Литви та Ізраїлю. Пізніше до акції долучаться також Велика Британія, Польща та Німеччина.
ФОТО: КО «КИЇВЗЕЛЕНБУД»

ФОТО: КО «КИЇВЗЕЛЕНБУД»

Сьогодні на Майдані Незалежності представники іноземних організацій висадили Алею міжнародної підтримки України. Про це розповіли у КО «Київзеленбуд».
 
 
7 сакур представляють 7 організацій з різних країн, котрі підтримують Україну та допомагають їй у боротьбі із ворогом. У заході взяли участь організації-представники США, Канади, Литви та Ізраїлю. Пізніше до акції долучаться також Велика Британія, Польща та Німеччина.
 
 
У «Київзеленбуд» розповіли, що це черговий благодійний проєкт, у рамках якого збиратимуть кошти на потреби медичних закладів та організацій, які функціонують на прифронтових територіях України завдяки встановленим біля кожного дерева табличкам з назвою країни та QR-кодом з можливістю переказу коштів.
 
 
 
Нагадаємо, це не перші дерева, які «збирають» кошти на нагальні потреби, що виникають в умовах війни. Раніше були висаджені платани, які «збирають» кошти на життєво необхідний препарат «Альбумін»; тополі, які допомагатимуть збирати кошти на FPV-дрони для бійців ЦСО СБУ «Альфа»; магнолії – на закупівлю літніх берців для жінок-військовослужбовців та сакури для високотехнологічного обладнання для бійців бригади АЗОВ.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!