На могилах воїнів у Львові вивісили понад 400 ангеликів

1436 0
Акцію приурочили річниці повномасштабного вторгнення в Україну рф.
Фото: Львівська обласна рада

Фото: Львівська обласна рада

На Личаківському кладовищі у Львові на могилах воїнів, що загинули у війні, вивісили понад 400 ангеликів. Акцію приурочили річниці повномасштабного вторгнення в Україну рф. 

Джерело: Львівська обласна рада

Ангеликів виготовили вихованці Львівського державного коледжу декоративного і ужиткового мистецтва імені Івана Труша, волонтери, діти, які тимчасово переїхали на Львівщину з зони бойових дій та прифронтових територій. 

«Ангелики – це як душі наших Героїв, які допомагають з неба і далі боротися за наше право жити в незалежній державі», – зазначили студенти.

Читайте також: У Львові до роковин війни підствітили будівлі й пам'ятки архітектури. Фото

Загалом в межах акції було розвішано понад 400 ангеликів на полях почесних поховань Личаківського цвинтаря, де знайшли свій останній спочинок новітні Герої російсько-української війни.

Нагадаємо, що сьогодні, 23 лютого, відкрили меморіальну таблицю учаснику бойових дій, Герою України Тарасу «Хаммеру» Бобаничу. Вона з'явилася на фасаді Львівського державного університету внутрішніх справ, що на вул. Городоцькій, 2.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!