На митниці запровадять електронну чергу

3049 0
На державній митниці України буде запроваджено електронну чергу для полегшення перетину кордону. Про це заявив Голова Державної фіскальної служби Роман Насіров.
фото: facebook, www.khustnews.in.ua, kolomyya.org

фото: facebook, www.khustnews.in.ua, kolomyya.org

«Незабаром буде запроваджено електронну чергу, щоб фізична особа могла завчасно записатися на перетин кордону в певному пункті, в певне вікно і визначений час», — цитує Насірова кореспондент Громадського.

 Він також заявив, що митниця стала працювати швидше.

«2 год 14 хвилин становить середній час оформлення імпорту на митниці, 1 год — експорту», — сказав Роман Насіров.

За словами чиновника, європейські гранти, які у 2010-2014 роках надавалися на реформу митниці на західному кордоні, фактично не використовувалися. І тільки тепер на митниці нарешті розпочали цю роботу.

«Минулого року ми розпочали професійне тестування 2,5 тис керівників в ДФС. Плануємо щопівроку робити проміжне тестування за фахом і благонадійністю співробітників, а також курси із підвищення кваліфікації», — сказав голова ДФС.

Джерело: hromadske

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!