На вулиці Науковій у Львові зведуть 10-поверховий офісний центр

9281 0
Забудовник облаштує алею вздовж вулиці Тролейбусної. Там буде громадський простір, пішохідні та велосипедні доріжки.
Фото:ЛМР

Фото:ЛМР

У Львові на вулиці Науковій, поблизу перехрестя Стрийська – Наукова, зведуть офісний центр на 10 поверхів. У будівлі також планують облаштувати багаторівневий паркінг. Сьогодні, 28 травня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради затвердили видачу містобудівних умов і обмежень на будівництво офісно-складського комплексу із 3-рівневою автостоянкою на вулиці Науковій, 7.

Читайте також: У Львові поблизу Стрийського парку зведуть 14-поверхівку

Під час засідання головний архітектор Львова Антон Коломєйцев зазначив, що йдеться про формування нового офісного центру висотою 9 – 10 поверхів із багаторівневою стоянкою. Також передбачили відпочинкову зону для працівників.

Забудовник облаштує алею вздовж вулиці Тролейбусної. Там буде громадський простір, пішохідні та велосипедні доріжки.

Містобудівні умови та обмеження на будівництво отримало ТзОВ «Аякс Сіті».

Читайте також: Через відсутність опорного плану «Аvalon» дозволили відновити будівництво в центрі Львова

За даними аналітичної системи УouСontrol,ТзОВ «Аякс Сіті» засноване у 2019 році. Його основною діяльністю є консультування з питань комерційної діяльності й керування. Уповноваженою особою, а також засновником компанії є Євгеній Путій – президент Львівської обласної федерації греко-римської боротьби.

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!