На найвищому флагштоці Львівщини піднімуть найбільший прапор області

2442 0
Національний стяг буде розміром 8 на 12 метрів.
Фото: Павло Ткачук

Фото: Павло Ткачук

У День Державного Прапора, 23 серпня, у Львові встановлять найбільший в області національний стяг. Його розмір буде 8 на 12 метрів, а замайорить державний символ на нещодавно встановленому, також найвищому флагштоці. Про це у коментарі Tvoemisto.tv розповів начальник управління капітального будівництва ЛОДА Роман Калагурський.

Читайте також: У Львові біля Академії сухопутних військ встановили 50-метровий флагшток 

Висота флагштоку – 50,5 м. Його встановили поблизу Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного. До речі, прапор підніматимуть та опускатимуть за допомогою електричного механізму. Повністю завершити роботи комплекс робіт планують до 22 серпня.

«Вже 23 серпня, у День Державного Прапора, на найвищому флагштоці Львівщини замайорить синьо-жовтий стяг. Чому саме біля Академії? Найперше тому, що це одна з найвищих точок міста Львова, і вона буде проглядатися зі всіх сторін. По-друге, місце встановлення обрали не помилково. Воно символізує непохитність духу наших захисників Вітчизни. До того ж, щоразу при відзначенні національних свят військові будуть організовувати почесну варту», – каже Роман Калагурський.

Читайте також: Всередині Монументу Слави у Львові знайшли записку. Фотофакт

Зазначимо, що у день підняття державного прапора, окрім відкриття, учасники свята матимуть змогу спостерігати за урочистим проходженням військовослужбовців військових формувань, що дислокуються у Львівському гарнізоні.

Юлія Осим


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!