На Новому Львові зведуть 8-поверховий офісний центр

3620 0
Будівництво планують на вулиці Угорській,14 – це поміж новобудов, що звели на території колишнього заводу «Полярон».
Фото:Lun.ua

Фото:Lun.ua

У Львові, на вулиці Угорській, що у Сихівському районі, збудують 8-поверховий офісний центр із підземним паркінгом. Містобудівні умови та обмеження погодили учора, 19 листопада, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради.

Будівництво планують на вулиці Угорській,14 – це поміж новобудов, що звели на території колишнього заводу «Полярон». Йдеться про ділянку площею 0,16 га. Там зведуть дві секції офісного центру на вісім і чотири поверхи. Планують облаштувати підземний паркінг на майже 50 авто. У містобудівних умовах та обмеженнях йдеться, що ділянку забудують на 40%. Висота будівель не повинна перевищувати 33 м.

Містобудівні умови та обмеження отримало ТзОВ «Компанія Техно-Дизайн». За інформацією аналітичної системи YouControl компанія займається будівництвом житлових і нежитлових будівель, працює з 2005 року. Власницею є львів’янка Галина Суховолець. Їй також належить ТзОВ «Проспер вінд», що займається будівництвом і монтажними роботами. ТзОВ «Компанія Техно-Дизайн» займається будівництвом спорткомплексу  на Сихові, на вулиці Кавалерідзе, при школі №95. Його почали будувати шість років тому.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!