На новорічні свята Києвом курсуватиме екскурсійний ретро-потяг

729 0
У складі поїзда будуть два старовинні паротяги 1954 року і п'ять пасажирських вагонів з місцями для сидіння, серед яких вагон-буфет.
Фото: УЗ

Фото: УЗ

На різдвяно-новорічні свята «Укрзалізниця» запускає ретро-поїзд на паровозній тязі, який курсуватиме Києвом як екскурсійний. Про це повідомила пресслужба перевізника.

Поїзд курсуватиме – 24, 25, 31 грудня, 1, 7 та 8 січня. Відправлятиметься він о 12:34 з першої платформи Центрального залізничного вокзалу. Мандрівка триватиме трохи більш як годину. У складі поїзда будуть два старовинні паротяги 1954 року і п'ять пасажирських вагонів з місцями для сидіння, серед яких вагон-буфет.

Читайте також: Укрзалізниця повертає «Лижний експрес» до Славського

Вартість дорослого квитка стартує від 138 грн, дитячого  – від 104 грн. Квитки вже у продажу на сайті (за запитом Київ-Пасажирський – Київ-Казковий, поїзд №894/893) та у касах вокзалів. На вокзалі людей зустрічатимуть казкові помічники святого Миколая, а у вагонах вихованці Київської дитячої залізниці проведуть екскурсію про історію Києва.

«Радимо прийти на вокзал заздалегідь, щоб зробити незабутні фото, адже на самому вокзалі на вас також чекає багато цікавого!»,  – кажуть в «Укрзалізниці».

У разі оголошення повітряної тривоги до відправлення поїзда зі станції рейс відкладається до 14:00. Якщо відбій тривоги не оголосять до цієї години, пасажирам буде запропоновано здати квитки та прийти в інший день.

Антоніна Костик
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!