На одному з перехресть Львова завтра не працюватимуть світлофори

833 0
Ремонтні роботи, у зв’язку з якими їх вимкнуть, триватимуть декілька днів.
Фото: Скріншот із влогу Андрія Білого

Фото: Скріншот із влогу Андрія Білого

У Львові з 30 липня через заміну опор на перехресті вул. Сахарова – Вітовського – Коперника не працюватимуть світлофори. Про це повідомило ЛКП «Львівавтодор». 

«У Львові триває масштабна заміна світлофорних опор та консолей. Наразі підрядна організація, з якою уклало договір ЛКП «Львівавтодор», виконує роботи із оновлення металоконструкцій на перехресті вул. Сахарова – Вітовського – Коперника. У зв’язку з цим, даний світлофорний об’єкт завтра, 30 серпня, орієнтовно з 10:00 буде вимкнений та тимчасово не працюватиме», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Від сьогодні перекрили рух на одній з вулиць Львова. Схема об'їзду

Про завершення ремонтних заміни старих опор та відновлення роботи світлофорів повідомлять додатково.

Нагадаємо, що у Львові найближчим часом демонтують турнікетні огородження ще на 5-ти локаціях.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!