На окупованих землях на Запоріжжі, Херсонщині та в Криму лунали вибухи

1515 0
Вибухи у Мелітополі та в Херсоні підтвердили міські голови.
Фото умовне

Фото умовне

На окупованих територіях Херсонської, Запорізької областей та в окупованому Севастополі пролунали вибухи. Про це повідомили мер Мелітополя Іван Федоров, голова Олешків Євген Рищук. 

Зокрема, міський голова Мелітополя Запорізької області Іван Федоров повідомив, що на захопленому окупантами аеродромі Мелітополя пролунали 5 гучних вибухів. 

Читайте також: «Укрзалізниця» запускає евакуаційні рейси для жителів окупованого Криму 

«5 гучних вибухів на захопленому окупантами аеродромі Мелітополя, де вони певно разів з 10 намагались розставити свою військову техніку, проте наші сили спротиву вкотре перетворили їхні невдалі спроби на густий чорний дим», – написав він. 

 

Вибухи також лунали у Херсонській області. Міський голова Олешків Євген Рищук повідомив, що у районі промзони щонайменше 30 хвилин детонував БК. Також місцеві Telegram-канали повідомляли про прильоти у Херсоні та у районі Антонівки, зокрема районі залізничної дороги.

 

Водночас вибухи у Криму в окупованому Севастополі пояснили як «військову реконструкцію у межах військово-історичного фестивалю «Російська Троя».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!