Орендувати приміщення львівської онкополіклініки на Єфремова хочуть 4 кандидати

2310 0
Управління майном спільної власності ЛОР оголосило конкурс, тож їх може побільшати.
Фото: wikimedia.org

Фото: wikimedia.org

Львівська онкополіклініка, що розташована на вул. Єфремова, 59, має переїхати у приміщення Львівського регіонального діагностично-лікувального онкоцентру на вул. Гашека щойно там завершиться ремонт. Натомість на Єфремова, 59 облаштують приватний геріатричний пансіонат.

Як розповів у коментарі Tvoemisto.tv керівник управління майном спільної власності ЛОР Віктор Кусий, коли у жовтні оголосили про намір віддати 172 м2 в оренду, надійшло чотири заявки. За законом, каже він, якщо є більше двох заявок, потрібно проводити конкурс.

«Тож ми замовили оцінку майна, її провели, мінімальна орендна плата становитиме 2,5 тис. грн на місяць – це 1% від оціночної вартості. Учора ми оголосили конкурс, про який попередили чотирьох заявників. Окрім них, можуть подаватись інші кандидати, що у своїй статутній діяльності мають напрям «утримання громадян похилого віку», – каже Віктор Кусий.

Читайте також: Чи можна заразитись туберкульозом у трамваї? Репортаж із львівського Центру легеневого здоров'я

За 10 робочих днів, тобто до 16 грудня включно, говорить керівник управління, конкурсна комісія відкриє конверти з пропозиціями. Переможця визначать за ціною – хто запропонує більше, з тим і укладатимуть договір оренди.

Як відомо Tvoemisto.tv, серед претендентів є, зокрема ТзОВ «Спіраль» і ТзОВ «Центр опіки». Серед їхніх КВЕДів вказано і «87.30 Надання послуг щодо догляду із забезпеченням проживання для осіб похилого віку та інвалідів».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!