На перехресті вулиць Личаківська-Мечникова завершують ремонт. Коли відновлять рух

4221 0
Через тиждень після того, як завершать замощення вулиці бруківкою, на перехресті відновлять рух транспорту.
Фото: прес-служба ЛМР

Фото: прес-служба ЛМР

На перехресті вул. Личаківська – Мечникова завершать основні роботи з капітального ремонту дороги до 15-го липня. Однак для проїзду транспорту перехрестя відкриють пізніше, орієнтовно з 25-го липня. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«На цьому перехресті викладена бруківка, необхідно 7 днів, щоб вона відстоялася», – розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.

Читайте також: Дорогу на Львівщині ремонтуватиме фірма з Одеської області за 68 млн грн

Нагадаємо, з 25-го березня розпочався капітальний ремонт вул. Личаківської (на ділянці від вул. Мечникова до вул. Пасічна). Тендер на виконання робіт виграла компанія «Онур». Орієнтовна вартість робіт 6 млн євро. На цій ділянці проводять капітальну реконструкцію дорожнього покриття, заміну трамвайної колії, контактної мережі та ремонт усіх комунікацій, зокрема колектора.

Ремонт дороги здійснюється у три етапи. Перший етап – роботи на перехресті вул. Личаківської – вул. Мечникова. Другий етап –  роботи на ділянці до вул. Б.Котика. І третій етап – від вул. Б.Котика до вул. Пасічної.

Зараз основні роботи зосередженні на перехресті вул. Личаківської та Мечникова. Тут замінено 30 м колектора, діаметром 1200 мм, який знаходився на глибині 7,5 м.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!