На перехресті вулиць Горбачевського – Котляревського нанесли розмітку-«вафельницю». Фото

5622 0
Це вже четверта розмітка-«вафельниця» на проблемних ділянках руху в місті.

У Львові на перехресті вулиць Горбачевського – Котляревського нанесли розмітку-«вафельницю». Нова розмітка має нагадувати водіям, що не можна виїжджати на перехрестя, якщо можливості його проїхати немає.

Читайте також: На вулиці Кульпарківській у Львові нанесли розмітку-«вафельницю». Фото

Як уточнив Tvoemisto.tv член комісії з безпеки дорожнього руху ЛМР Володимир Харчихін, розмітка позначає межі перехрестя та допомагає фіксувати порушення, пов'язані з неправомірним виїздом транспортних засобів на перехрестя. Якщо є затор, водії не зможуть зупинятися в місцях, де є ускладененя виїзду. 

Читайте також: Що змінить нова розмітка «вафельниця» на перехресті Пасічна – Медової печери у Львові. Відео

Читайте також: Затори у Львові. Чому світлофори в місті працюють так, а не інакше

Нова розмітка ефективніше спрацьовує, якщо на цих ділянках встановлені камери спостереження, які допомагатимуть фіксувати порушення. Проте вона лише в проєкті встановлення.

Наразі у Львові така розмітка вже є на чотирьох ділянках. Першу нанесли торік на перехресті вулиць Пасічної та Медової Печери. Також такі ж дорожні розмітки є на перехресті вулиць Колумба – Тракт Глинянський та раніше нанесена на вулиці Кульпарківській.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!