Київ

На період свят на Київщині зросте кількість блокпостів

598 0
Громадянам необхідно мати при собі документи, які посвідчують особу

З 28 грудня 2023 року по 6 січня 2024 року на Київщині посилять контрдиверсійні та безпекові заходи. Рішення ухвалили на раді оборони Київщини оскільки під час новорічних свят ворог може вдаватися до нових провокацій,  повідомив голова Київської ОДА Руслан Кравченко.

Заходи проводитимуться за участі СБУ, Національної поліції, Нацгвардії та 114 окремої бригади територіальної оборони.

«По всій Київщині збільшуємо кількість блокпостів. Ретельній перевірці підлягатимуть місця найбільшого скупчення людей: торгові центри, супермаркети, вокзали, медичні заклади тощо», - повідомив він.

Також, як зазначається, така робота також сприятиме розшуковим заходам. За даними поліції, через здійснення різного роду кримінальних та адміністративних правопорушень в розшуку перебувають понад 11 тис. осіб.

«Тож прошу кожного мешканця Київщини, а також гостей області з розумінням ставитися до посилених безпекових заходів та можливої зупинки автотранспорту на блокпостах. Також нагадую про необхідність при собі мати документи, які посвідчують особу», - наголосив Кравченко.

«Крім того, закликаю всіх бути пильними. Якщо бачите, що хтось робить фото чи відеофіксацію об’єктів оборонної чи критичної інфраструктури, не забувайте повідомляти про це правоохоронців», - додав він.

Нагадаємо, у Києві з 25 по 28 грудня тривають військові навчання за участі підрозділів Збройних сил, Національної та Патрульної поліції. Вони передбачають розгортання тимчасових блокпостів та інженерних загороджень, встановлення обмежувальних знаків.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!