На Підзамчі намалюють графіті з птахом. Фото

3442 0
У Львові на мурі старого будинку на Підзамчі намалюють графіті з птахом. Переможцем конкурсу графіті, який проводив Інститут міста в рамках проекту «Ревіталізація Підзамче», став Тарас Довгалюк. Ескіз його роботи набрав найбільшу кількість голосів мешканців та гостей Підзамча під час відкритого голосування, яке відбувалось 29 жовтня.
Фото Інституту міста

Фото Інституту міста

Впродовж цілого дня, поблизу торцевої стіни будинку за адресою вул. Заводська, 39, експонувались ескізи конкурсних робіт, які були відібрані експертним журі. До фіналу конкурсу потрапили роботи трьох художників – Володимира Федусіва, Тараса Довгалюка та Віталія Греха. Усі бажаючі мали змогу віддати свій голос за один з ескізів та визначити, який саме мураль буде втілений на цій вулиці. Робота Тараса Довгалюка отримала абсолютну більшість голосів – 314. Усього в голосуванні впродовж дня взяли участь 417 осіб, пише Інститут міста.

Згідно з умовами конкурсу, художник має виконати свій малюнок на торці будинку за адресою вул. Заводська, 39. Роботи над муралем мають розпочатися наступного тижня. Усі витратні матеріали та необхідне обладнання забезпечують організатори проекту.

Загалом, на конкурс подали 8 робіт. Фото.

Довідка:

Проект «Ревіталізація Підзамче» реалізовує Інститут міста (Львів) та Інститут розвитку міст (Краків) в рамках Комплексної стратегії розвитку Львова. Проект співфінансується у рамках Польської програми допомоги заради розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

Читайте також: Графіті від польського художника прикрасило стіну у Львові. Фото


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!