Куди поїхати на пікнік поблизу Львова: онлайн-мапа зі 120 локаціями

8774 0
Львів'ян і туристів закликають влаштовувати пікніки лише у відведених для цього місцях. Для зручності створено онлайн-карту, де позначено локації для пікніків.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

На Львівщині тривають роботи із створення безпечних умов відпочинку на природі. Як інформують у прес-службі ЛОДА, зараз в області є 120 пікнік-локацій, які можна відшукати на інтерактивній карті. Рекреаційні майданчики, позначені на мапі, обладнані навісами, столами, альтанками, смітниками, місцями для розведення вогнища та розташування наметів тощо.

Читайте також: На Львівщині створили онлайн-карту доріг, які відремонтують в 2017-му році

Тривають роботи щодо облаштування ще 26 зон відпочинку на території Городоцького, Жовківського, Мостиського, Самбірського, Сколівського, Сокальського та Турківського районів.

Управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації закликає мешканців пам’ятати про культуру відпочинку на природі та залишати місця відпочинку після себе чистими.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!