ЗСУ знищили три російські командні пункти на півдні України

879 0
Це суттєво деморалізує російських військових.
Фото: Генштаб ЗСУ

Фото: Генштаб ЗСУ

На тимчасово окупованих територіях півдня України минулої доби українські військові знищили три російські командні пункти. Про це повідомляє начальниця координаційного пресцентру сил охорони та оборони «Південь» Наталя Гуменюк, передає Радіо Свобода. 

«Ми тримаємо вогневий контроль над логістичними центрами ворога на окупованих територіях. Крім того, у ході авіаудару і ракетного удару ми знищили і скупчення озброєння та військової техніки, яку ворог намагається туди підтягнути, і три командні пункти. А це суттєво деморалізує військо, яке намагається зібрати сили для якихось потужних дій у найближчому майбутньому. Ці потужні дії поки що більше схожі на потуги», – пояснює вона.

Читайте також: Росіяни наступають на Бахмут, після боїв у напрямку Авдіївки перегрупувалися, – Генштаб 

Водночас, за словами Гуменюк, ворога не можна недооцінювати.

«Ті резерви, які вони намагаються підтягнути, є достатньо суттєвими», – зауважує вона, додаючи, що наразі завдання ЗСУ – послабити російські війська, щоб вони не мали сил для руху вперед.

Нагадаємо, від початку повномасштабної війни в Україні армія рф вже втратила 41 900 військових. За попередню добу найбільших втрат окупанти зазнали на Донецькому напрямку – Збройні Сили знищили ще 250 росіян.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!