Зеленський провів Ставку. Про що говорили

933 0
Зеленський доручив Залужному і Наєву посилити північний напрямок.
Фото: Сайт Президента України

Фото: Сайт Президента України

На Ставці Верховного Головнокомандувача президент Володимир Зеленський доручив Валерію Залужному та Сергію Наєву провести комплекс заходів із підсилення.

Джерело: Телеграм-канал президента України 

«Рішенням Ставки Верховного Головнокомандувача – головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному та командувачу «Півночі» Сергію Наєву – виконати комплекс заходів із підсилення північного напрямку», – додав Володимир Зеленський.

Читайте також: «Вагнер» може очолити напад на Київ із боку білорусі – ексголова генштабу Британії

Окрім цього, президент зазначив, що отримав окремі доповіді по ситуації в білорусі від Головного управління розвідки, Служби безпеки України, Служби зовнішньої розвідки та Державної прикордонної служби. Додав, що цю державу тримають на постійному контролі.  А також додав, що наші операції посилили додатковими артсистемами та снарядами. 

Зазначимо, Ставка верховного головнокомандувача – це надзвичайний орган вищого військового управління, який здійснює стратегічне керівництво Збройними силами. Очолює Ставку сам Зеленський, її координатором є секретар РНБО Олексій Данілов. Також до Ставки входять керівники всіх родів військ і сил ЗСУ, очільники Міноборони, Нацполіції, розвідки, СБУ, ДСНС, ОП, МЗС, МВС, прем'єр-міністр та низка інших посадовців.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!