На площі Двірцевій у Львові демонтують незаконну споруду

4908 0
26 січня виконавчий комітет Львівської міської ради зобов’язав власника забрати павільйон.
Фото: Львів. Містобудування

Фото: Львів. Містобудування

Самовільно встановлену тимчасову споруду заберуть із площі Двірцевої. Таке рішення ухвалили під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради 26 січня.

«Тимчасова споруда встановлена без жодних правових підстав. Павільйон не має паспорта прив’язки і не внесений до Комплексної схеми розміщення ТС, що діє у Львові. Власник навіть не звертався у Львівську міську раду по належні документи, зате планував провадити там підприємницьку діяльність. Додамо, що МАФ площею 68 м2, встановили після реконструкції площі Двірцевої та вул Залізничної і зовсім не вписується в ансамбль оновленого простору», – йдеться в повідомленні. 

Читайте також: Депутат міської ради збудує готель на місці одного з найстаріших ресторанів у Львові 

Зазначимо, що підприємець обгородив тимчасову споруду, порушив благоустрій території та знищив зелені насадження, які були висаджені в межах реконструкції вулиці. 26 січня виконавчий комітет Львівської міської ради зобов’язав власника забрати павільйон. На це в нього є 30 днів. Якщо він цього не зробить, споруду демонтують КП «Адміністративно-технічне управління» спільно із Залізничною райадміністрацією. Також підприємець має відновити порушений благоустрій.

Нагадуємо, що 10 листопада у Брюховичах, що у Львівській громаді, демонтували незаконний кіоск, який працював без дозвільних документів. Тимчасова споруда була розташована на вулиці Сухомлинського, 10 впритул до дитячого майданчика. 

Олена Шумик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!