На площі Двірцевій у Львові з’явиться чотириповерховий готель

3986 0
Раніше на розворотному кільці трамвая було кафе «Експрес».
Фото: ГО "Зручне місто"

Фото: ГО "Зручне місто"

На площі Двірцевій на місці колишнього кафе «Експрес» зводять чотириповерховий готель. Про це Tvoemisto.tv повідомили у пресслужбі ЛМР.

Читайте також: Львівавтодор планує викупити будівлю вбиральні на площі Двірцевій

Будівля перебуває у приватній власності та не входить у межі реконструкції площі, яку з березня проводять разом із будівельними роботами готелю.

Раніше будівля на Чернівецькій, 1 була диспетчерським пунктом ЛКП «Львівелектротранс», утім у 2013 році Львівська міська рада продала у приватну власність двоповерхове приміщення площею 126,8 кв. м ПП «Нива-Львів». З того часу там працювало кафе «Експрес».

Торік у травні виконком ЛМР видав містобудівні умови та обмеження на реконструкцію з розширенням закладу громадського харчування на Чернівецькій, 1. Висота будівель не має перевищувати 13,7 м. Замовником будівництва є Олександр Веремеєнко.

Читайте також: На Личаківській у Львові збудують 6-поверхівку

Згідно з даними системи Youcontrol, Олександр Веремеєнко є засновником ТзОВ «Фієста Фантастика», яке належить львівському бізнесмену та екснардепу від «Свободи» Ігорю Кривецькому.

Крім цього, Олександр Веремеєнко зареєстрований як власник ТзОВ «Стрийський ринок», благодійний фонд та ГО «Розвиток Громади», які відомі у Львові пікетами проти будівництва у Львові та зривом засідань виконкому, ГО «УСУ АТО». 

Ольга Коваль

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!