На площі Франка встановлюють гумові делініатори

5395 0
Стовпці мають запобігти блокування руху на перехресті.
Фото: Павло Сирватка

Фото: Павло Сирватка

На площі Франка почали встановлювати гумові делініатори. Про це на своїй сторінці у Фейсбуку повідомив керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

За його словами, стовпці мають запобігти блокування руху на перехресті, які відбуваються через порушення правил дорожнього руху, та прискорити рух трамваїв і автобусів. Згодом делініатори встановлять ще між трамвайними коліями та з усіх сторін площі.

Читайте також: На частині вулиці Свєнціцького встановлять бетонні делініатори

Додамо, що у квітні міська комісія з безпеки дорожнього руху погодила встановити гумові стовпці на частині вулиці Богдана Хмельницького та на площі Франка, аби пришвидшити рух трамваїв та уникнути простоїв. Гнучкі делініатори активно встановлюють на проблемних вулицях Києва, аби унеможливити незаконне паркування. Як ідеться на сайтах, що продають такі стовпчики, один делініатор коштує в межах 600 грн.

У липні цього року на тимчасовій смузі для авто та автобусів, яку облаштували під час реконструкції Двірцевої, встановили гнучкі делініатори. Натомість на вул. Свєнціцького протягом місяця мають встановити бетонні стовпці зі світловідбивними елементами.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!