На площі Галицькій у Львові заборонять паркування авто

1817 0
Міська комісія з безпеки дорожнього руху прийняла рішення встановити знак «Зупинку заборонено» на площі Галицькій біля пам’ятника королю Данилу.
фото: relax.com.ua

фото: relax.com.ua

Ініціатива була ухвалена задля поліпшення організації дорожнього руху. Про це йдеться в повідомленні на інформаційному порталі депутатів ЛМР.

«В центральній частині Львова часто спостерігаємо транспортні корки. Інколи це стається не тільки через велику кількість авто, а й через неправильно організований дорожній рух. Зокрема, біля пам’ятника королю Данилу паркуються авто, і це стає причиною ще більших корків на площі Галицькій. Відтак, я звернувся на міську комісію з безпеки дорожнього руху з проханням вставити знак 3.34 «Зупинку заборонено», що, в свою чергу, дасть змогу розвантажити дорогу», – повідомляє депутат ЛМР Іван Гринда.

Читайте також: Від сьогодні зросли штрафи за паркування на місцях для людей з інвалідністю

Крім цього, комісія вирішила ухвалити рішення про облаштування на вул. Саксаганського антипаркувальних стовпців з парної сторони від будинку №12 до вул. І. Франка.

Нагадаємо, у Львові заборонили паркуватися на кількох центральних вулицях.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!