У Львові встановлять багаторівневий питний фонтан. Візуалізація

6850 0
На площі Маланюка планують встановити багаторівневий питний фонтан.
фото: city-adm.lviv.ua

фото: city-adm.lviv.ua

Цьогоріч продовжуються ремонтні роботи на площі Маланюка. Головною особливістю площі буде встановлення питного фонтану. Він буде багаторівневим, ним зможуть користуватися як дорослі, так і діти, інформує прес-служба ЛМР.

Відповідно до проекту, площу перемостять, змінять конфігурацію доріжок, проведуть реконструкцію підпірних стінок. Також передбачено встановлення лавок, ремонт зовнішнього освітлення. 

Читайте також: Wi-Fi та фонтан для пиття: як у Львові облаштують площу Маланюка 

«Ми пролонгували угоду з підрядником і продовжуємо ремонті роботи на площі Маланюка, які розпочали минулого року. Вартість робіт, які були виконані у 2016-му році на площі, приблизно становить 300 тис. грн. Роботи виконані на 30-40%. На цей рік потрібно виконати роботи на суму приблизно 700 тис. грн. Плануємо завершити усі роботи до 15-го серпня»,  розповів в.о. голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля.

Опублікувала Олеся Шеремета

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!