На площі Ринок пройдуть читання патріотичних віршів з драбини на підтримку ЗСУ

1090 0
Мета проєкту – допомогти нашим бійцям і пришвидшити перемогу.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

У четвер, 4 серпня, на площі Ринок біля Діани разом із проєктом «Час історій з Іриною Снітинською: Воїни світла» пройдуть читання патріотичних віршів з драбини. Початок: о 18:00. Мета проєкту  допомогти українським бійцям і пришвидшити перемогу. 

«Традицію читати вірші, стоячи на драбині, Ірина Снітинська започаткувала вже давно, сьогодні ж час підсилювати себе патріотичною поезією. Чимало людей у час війни почали самі писати вірші, то ж це теж майданчик, на якому вони зможуть поділитись творами. Такі читання є тренуванням впевненості виступати публічно і теплою зустріччю людей», – йдеться в повідомленні організаторів.

На зустрічі кожен також зможе придбати і заповнити листівки для військових. 

Нагадаємо, що до 5 серпня у Фейсбуку триває благодійний аукціон унікальних лотів війни. Понад 10 лотів виставили організатори проєкту «Час історій: Воїни світла», щоб зібрати кошти для допомоги ЗСУ. Частина з них – раритети російсько-української війни: розмальована гільза та прапор з передової та підписаний танкістами переданий ССО Азов, відстріляні ракети і гільзи від інших військових бригад. Подивитися лоти і зробити ставку можна тут. Торги відбуваються у Facebook до 5 серпня.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!