На площі Ринок закривають популярний заклад «Правда»

16910 0
Замість «Правди» відкриють кафе «Гомін».

Компанія !FEST переформатовує Театр пива «Правда» у Львові, що на площі Ринок, 32. У червні там відкриють міське кафе «Гомін». Про це повідомив PR-директор Холдингу емоцій !FEST Тарас Маселко, передає ain.business.

Зазначимо, будівля на розі Площі Ринок та вулиці Шевської у Львові в оренді у групи !FEST з 2014 року. У 5 залах на 3 поверхах і в підвальному приміщенні протягом майже 10 років був ресторан броварні «Правда». До ремонту можлива посадка в закладі сягала 800 людей. Нині пивна локація переїхала на підвальний поверх, він буде працювати без зупинок протягом усього часу ремонту.

Що зміниться

  • На 2 та 3 поверхи локації заїде бренд «Авіація Галичини». У !FEST пояснюють, що формат швидко росте і тепер йому треба більше місця.

  • Натомість дитяча лінійка одягу від !FEST Telesyk Airlines, яка зараз на 1 поверсі будівлі, переїде в колишнє приміщення «Авіації» на Староєврейській, 3.

  • Власний оркестр Pravda-Orchestra, який раніше регулярно грав на сцені на 2 поверсі закладу, продовжить роботу, але вже «на гастролях» в інших закладах Холдингу, наприклад, у «Реберні». Та часом гратиме і в Pravda craft beer & friends (так називатиметься формат у підвальному приміщенні).

  • У залі з краєвидом на Шевську у червні відкриють міське кафе «Гомін». Його позиціонують як заклад з простими продуктами, з яких зазвичай готують вдома, але з подачею від професійного шефа.

  • Відкриття інших двох ресторанних форматів планують на пізнє літо або ж осінь. Їхні концепції поки не розкривають. Втім, відомо, що один із них передбачатиме формат швидкого харчування.

Що відомо про «Гомін»

Міське кафе «Гомін» планують відкрити наприкінці червня. Локація зможе вмістити до 100 людей. Майбутній заклад описують як «комфортний, спокійний, не кричущий простір». 

«Власне «Гомін» створений для того, щоби подавати хорошу просту збалансовану їжу. Ми не хочемо давати, наприклад, якихось акцентів на суперважку чи суперкислу їжу. Навпаки – збалансована їжа, десь згрубша близька до того звичного продукту, але приготована професійними шефами. Там не буде доданого концепту чи театралізованого дійства. Тобто це є просто хороше місце, щоб поїсти і погомоніти з друзями», –  пояснив Тарас Маселко.

Для довідки

«Правда» розташована на площі Ринок. Будівля початку ХХ століття має назву кам’яниця Ціппера, відомого у свій час торговця. До початку Другої Світової війни тут розташовувався ювелірний салон, потім – торговий дім, а після 50-тих років – універмаг.

«Правда»  пропонує широкий асортимент пива власного виробництва. Пиво виготовляють за традиційними і експериментальними рецептами. Кожен сорт має свою унікальну історію та смакові особливості.

Додамо, холдинг емоцій «!FEST» – мережа концептуальних авторських ресторанів та напрямків, заснована у Львові 2007 року трьома підприємцями: Андрієм Худо, Дмитром Герасімовим та Юрком Назаруком. До мережі входить низка ресторанів в Україні та за кордоном, зокрема «Реберня», «П’яна вишня», «Театр пива «Правда», «Львівська майстерня шоколаду», «Львівська копальня кави» тощо.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.

  •  
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!