Київ

На площі Сантьяго-де-Чилі у Києві через капітальний ремонт ускладнений рух. Деталі

949 0
Капітальний ремонт проспекту Володимира Івасюка планують закінчити до кінця року.

В Оболонському районі Києва тривають роботи на кругових розв'язках в рамках капітального ремонту проспекту Володимира Івасюка. Про хід будівництва розповідають районні пабліки.  
 
На даний час найбільша активність та ускладнення руху на площі Сантьяго-де-Чилі, а також на площі Михайла Загороднього, де тривають підготовчі роботи.
 

Додамо, у рамках капремонту проспекту Івасюка, розвʼязка на площі Сантьяго-де-Чилі орієнтовно готова на 50%.

Нагадаємо, капітальний ремонт проспекту Івасюка (колишній просп. Героїв Сталінграда) триває з 2021 року. На першому етапі замінили покриття на кільцевій розв'язці з перетином вул. О. Архипенка.

Читайте також: на проспекті Івасюка прибрали незаконну рекламу

Дорожники кажуть, що ремонтні роботи на проспекті виконують поетапно, щоб не утворювалися затори. Зараз активно відновлюють п’ять кілометрів – від вулиці Приозерної до Північної. Проєкт передбачає заміну дорожнього покриття та нового системи освітлення, встановлення зупинок громадського транспорту, тротуарів, велодоріжок й зелених зон.

Додамо, дорожники хочуть завершити комплекс робіт по дорожній частині на всіх кільцевих розв’язках та на останній прямій ділянці, включаючи розворотне кільце для громадського транспорту на вулиці Північній та на ділянці від вулиці Набережно-Рибальська до вулиці Приозерна. 
 
Роботи на проспекті Володимира Івасюка хочуть завершити цьогоріч.
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!