На популярному курорті в Єгипті та у Саудівській Аравії випав сніг

2812 0
Через негоду тут навіть позакривали школи.
Фото: Egypt Today

Фото: Egypt Today

У перший день нового 2022 року на популярному єгипетському курорті Хургада, що розташований на Червоному морі, випав сніг і град. Справжня зима також прийшла до Саудівської Аравії, повідомляє Суспільне.

Снігопад в Хургаді, як повідомляє Egypt Today, супроводжувався проливним дощем, що тривав кілька годин. А град був завбільшки з голубине яйце. Талий сніг та велика кількість води на вулицях міста ускладнили рух.

Через негоду влада кількох провінцій в Єгипті, зокрема Асьют і Червоне море, а також місто Шарм-ель-Шейх оголосила про закриття шкіл. Людей закликали триматися якомога далі від дерев, рекламних щитів та ліхтарних стовпів.

За словами львів’янки Ганни Гаврилів, яка саме відпочивала у Шарм-ель-Шейху, це була найбільша за 15 років буря в Єгипті.

«Аж до півночі гримів грім на громі і громом поганяв, дощ лив стіною, аж не було видно на відстані кілька метрів, хто і що, електрика пропала на всій території аж до нинішнього обіду, град летів розміром з кулак - побив всі квіти і птахів… Мертві птахи на ранок валялися купками поміж снігом та ледом при вході в фойє. На скелястому пляжі через ніч скелі суттєво поміняли свій рельєф, частково шматками зсунувшись вниз, а ще вчора ідеальні піщані доріжки і викладені клінкером сходи перетворилися в місиво бруду і будматеріалів», написала вона на своїй сторінці у Фейсбуці.

За даними Аrab News, сьогодні вранці, 2 січня, сніг випав у Саудівській Аравії, зокрема, у регіоні Табук, що розташований на північному заході країни. Деякі люди спеціально приїжджали сюди, щоб зняти сніг на камеру.

Фото з Egypt Today, Egypt Scoop, IRIB INDONESIA


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!