На посаду директора Львівського онкоцентру подався лише один кандидат

3877 0
Термін подачі документів на посаду завершився 9 квітня.
львівський онкоцентр/ твоє місто

львівський онкоцентр/ твоє місто

Станом на 10 квітня на посаду директора Львівського онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру подався лише один кандидат. Це Дуда Олег Романович, який виконує обов’язки керівника центру. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник управління майном спільної власності Львівської облради Андрій Білоус.

За його словами, термін подачі документів на посаду завершився 9 квітня. Проте законодавство передбачає, що кандидат має два способи подачі документів: принести самостійно в управління або надіслати поштою.

«Хтось міг 9 квітня відправити їх нам, але вони ще не надійшли, тож ми ще очікуємо декілька днів. Далі будемо розглядати документи на відповідність критерій», – зазначив Андрій Білоус. 

Читайте також: Розмова з керівником Львівського онкоцентру Олегом Дудою 

Після розгляду документів прийматимуть рішення про допуск кандидатів до конкурсу. Останнім етапом буде заслуховування кандидатів, оцінка їхньої програми, голосування та оголошення результатів. 

Нагадаємо, 7 листопада 2023 року керівника Львівського онкоцентру Ігоря Ковальчука відсторонили від посади на час проведення службового розслідування. Відомо, що його відсторонили від посади після рішення суду щодо його вини у корупції, яке набрало законної сили. Виконувати обов’язки директора онкоцентру призначили Олега Дуду, який був заступником Ігора Ковальчука. Загалом Ігор Ковальчук керував Львівським онкоцентром 30 років, навесні 2023 року, після завершення контракту, він перебував на посаді у статусі виконувача обов’язки.

Додамо, що також у Львові до 29 квітня триває прийом документів від кандидатів на посади керівників Центру медицини катастроф та обласної інфекційної лікарні.

Тvoemisto.tv раніше запитало виконувача обов’язків директора онкоцентру Олега Дуду, що змінилося в медзакладі, які проблемні моменти тут вирішують і чи побільшало онкохворих на Львівщині. Детальніше в інтерв за посиланням

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!