Київ

На Поштовій площі у Києві попри заборону знову працюють ятки з кальянами, які мили в Дніпрі

1030 0
Минулого разу громадяни стали свідками того, як працівник цієї точки промивав колби для кальяна водою з Дніпра.
Фото: Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві / Facebook

Фото: Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві / Facebook

Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві отримали чергову скаргу щодо кальянів сумнівного походження та якості на набережній поблизу Поштової площі. Про це повідомили у Держпродспоживслужбі.
 
Зазначається, що громадянин зафіксував, що на набережній поблизу Поштової площі й надалі працюють нелегальні ятки з кальянами, що порушують законодавство про заборону тютюнопаління.
 
За результатами моніторингової перевірки Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві разом з представниками Нацполіції вилучили тютюнові вироби, а саме тютюн для кальянів.
 
 
 
 
Нагадаємо, на початку травня Держпродспоживслужба разом з представниками Нацполіції та Департаменту міського благоустрою зупинили діяльність закладу поблизу Поштової площі. Тоді за результатами моніторингової перевірки не вдалося встоновити суб'єкта господарювання.
 
Додамо, «Твоє місто» звернулося до КМДА за коментарем щодо законності роботи ятків з кальянами та очікує на відповідь.
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!