Київ

На повне розмінування Київщини знадобиться 30-70 років, - КОВА

834 0
Наразі у регіоні ідентифіковано понад 17 тисяч га небезпечної території.

У Київській області вже знешкодили майже 210 тисяч вибухонебезпечних предметів. Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

За його словами, наразі у регіоні ідентифіковано понад 17 тисяч га небезпечної території. За різними оцінками, на повне розмінування Київщини знадобиться від 30 до 70 років.

«Працюємо активно. На Київщині вже обстежено 4690 об’єктів, майже 2400 км доріг, 172 км залізничних колій, 1504 км ліній електропередач. Загалом відповідними службами знешкоджено майже 210 тис. вибухонебезпечних предметів», – зазначив Кравченко.

Він додав, що розмінування – одне з ключових завдань, яке сьогодні стоїть перед обласною владою.

Нагадаємо,  в Києві з міркувань безпеки продовжує діяти заборона на відвідування лісів, де здійснюють роботи з розмінування територій та виявляють вибухонебезпечні предмети.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!