На Prometheus відкрили курси про програмування від Microsoft та EPAM

4896 0
Microsoft та найбільша IT-компанія України EPAM відкрили реєстрацію на власні безкоштовні масові онлайн-курси з основ програмування популярними мовами C# та Java на Prometheus.
фото: gazetanm.eu

фото: gazetanm.eu

Курс «Основи програмування на Java» компанії EPAM орієнтований на вивчення Java як людьми з мінімальним рівнем знання програмування так і людьми, які хочуть покращити свої знання з певних нюансів мови. Організатори обіцяють, що після його завершення учасники зможуть писати програми на Java, і будуть мати основу, необхідну для подальшого поглиблення своїх знань та навичок в програмуванні. Реєстрація на курс доступна за посиланням.

Курс вимагає базових знань з програмування та знання принципів об’єктно орієнтованого програмування (ООП). Бажаними є базове знання англійської мови та вміння мислити аналітично.

Старт курсу заплановано на вересень 2016 року.

Викладатиме Ігор Деркач, випускник радіофізичного факультету КНУ ім. Тараса Шевченка 2007 року. Більше 8 років досвіду в Java і J2EE, більше 5 років досвіду викладання як Java / Java EE trainer. З 2012 року є співробітником київського EPAM, підготував понад 200 junior фахівців за напрямом Java Developer і Automation Tester in Java.

Курс «Основи програмування на C#» компанії Microsoft буде корисним для всіх початківців розробників на мові програмування C#, оскільки матеріал містить всі базові поняття, припускаючи, що слухач не мав досвіду розробки раніше. В ході курсу, слухачі дізнаються про основні концепції мови, починаючи з загальної системи типів і, закінчуючи, об'єктно-орієнтованим програмуванням. Реєстрація на курс доступна за посиланням.

Триватиме курс 8 тижнів. Всі матеріали курсу та можливість отримати сертифікат доступні й після його завершення.

Щодо вимог до слухачів, то курс вимагає встановлення Visual Studio 2015 для виконання практичних завдань (посилання для завантаження) та бажання навчатись.

Старт курсу заплановано на травень 2016 року.

Викладатимуть Сергій Байдачний та Маргарита Остапчук.

Сергій Байдачний працює у сфері розробки програмного забезпечення більше 14 років і останні 9 років є співробітником компанії Microsoft на позиції технічного євангеліста. В активі Сергія декілька книг присвячених розробці програм на платформі .NET. Блог Сергія доступний за адресою http://en.baydachnyy.com.

Маргарита Остапчук – фахівець з інформаційних технологій департаменту стратегічних технологій компанії Майкрософт Україна, співавтор книги «Windows 10 для С# розробників». Основними сферами спеціалізації є розробка для платформи Windows та Microsoft Azure.

 Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!