Київ

На проспекті Івасюка в Києві завершують облаштування першого шару асфальтобетону

1151 0
Загалом заплановано облаштувати три шари покриття
Фото: Автомагістраль-Південь

Фото: Автомагістраль-Південь

На більшості кільцевих розв’язок проспекту Івасюка вже влаштований нижній шар асфальтобетону. Наразі роботи тривають на одній з останніх ділянок. Про це повідомляє компанія Автомагістраль-Південь, яка проводить роботи.
 
Там зазначили, що оцінити якість нового покриття можна буде після влаштування верхнього шару. Загалом заплановано три шари: два з них по 10 см товщиною, а останній ще 5 см.
 
 
«Критична важливість у завершені реконструкції полягає у тому, що на відновлених до війни ділянках не влаштований верхній шар асфальтобетону, що могло призвести до передчасного руйнування нижніх шарів. Доцільно завершити проєкт повністю, щоб не втратити вже витрачені кошти», - наголосили в компанії Автомагістраль-Південь.
 
 
Нагадаємо, капітальний ремонт проспекту Івасюка у столиці, розпочатий ще у 2021 році мають завершити цього року - заплановано відновити 4 кільцеві розв’язки та одну прямолінійну ділянку. Проєкт передбачає не лише заміну дорожнього покриття, але й нову систему освітлення, зупинки громадського транспорту, тротуари, велодоріжки і зелені зони.
__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!