На пункті пропуску «Краківець» облаштують додаткові стоянки та рентген-устаткування

3610 0
Пункт пропуску «Краківець» відремонтують за кошти польського кредиту.
Фото: Tvoemisto.tv

Фото: Tvoemisto.tv

Пілотний проект «Granica jedności» передбачає, що для ремонтних робіт на пункті пропуску «Краківець» виділять 7,7 млн євро. Про це повідомляє портал Wschodnik.

Близько 4,9 млн євро скерують на облаштування окремої ділянки для легкових авто та автобусів. Там будуть смуги руху (червоний та зелений коридори) для легкових авто і автобусів, додаткові стоянки, два відділення для поглиблених перевірок за допомогою рентгенів, павільйони митного і паспортного контролю, а також системи відеонагляду і зчитування автомобільних номерів.

Крім того, у рамках проекту виділять 2,2 млн євро відновлення інфраструктури діючого вантажного відділення пункту пропуску. За ці кошти відновлять фасад і металеві конструкції автовокзалу, відремонтують дорожнє покриття, а також відновлять відділення для поглиблених перевірок.

Також на «Краківці» мають намір встановити спеціальне рентген-устаткування, за допомогою якого виявлятимуть заборонені предмети.

Читайте також: На Львівщині збудують новий пункт пропуску міх Україною та Польщею

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!