На ремонтні роботи у пологовому на Некрасова потрібно ще 4,5 млн гривень

1542 0
Пологове відділення Львівської обласної лікарні на вулиці Некрасова закрили на ремонт у серпні 2017-го року.
Фото: Олександр Ганущин

Фото: Олександр Ганущин

У 2020 році для реконструкції закладу виділили 31 мільйон гривень. За ці кошти здійснили більшу частину робіт. Однак, щоб завершити будівельні роботи у повному обсязі, потрібно ще 4,5 млн гривень. Про це повідомив заступник голови Львівської ОДА Іван Собко.

За ці кошти проведуть газопостачання, електрику, облаштують сантехніку та вентиляційні.

«На сьогодні ми готуємо пропозиції про внесення змін до обласного бюджету, які представимо під час наступної сесії – 16 березня. Відтак, голова ОДА ініціюватиме виділення цієї суми коштів, щоб завершити усі роботи і здати об’єкт в експлуатацію. Відкриття закладу є вкрай необхідним, бо він спеціалізується на наданні допомоги вагітним жінкам з різними патологіями», – розповів Іван Собко.

Читайте також: Фірма Козловського звела приватний пологовий на Раппопорта. Чи є тут відхилення від проєкту

Нагадаємо, що пологове відділення Львівської обласної лікарні на вулиці Некрасова закрили на ремонт у серпні 2017-го. Згодом відкриття оновленого відділення анонсували на квітень 2018-гоУ відділенні проводили капітальний ремонт інженерних мереж 1-го, 3-го і 4-го поверхів. Роботи виконує компанія «БМ Комфорт», що перемогла у відповідному тендері з пропозицією 56,9 млн грн.

Також у Львові завершують будівництво та устаткування другої черги Львівського обласного перинатального центру –гінекологічного корпусу.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!