На Рівненщині загинув 15-річний пластун зі Львова

19879 0
Він потонув у водоймі поза межами з’їзду.
Фото: Пласт

Фото: Пласт

Учора, 21 серпня, на Рівненщині потонув 15-річний пластун зі Львова Андрій Федчишин. Про це повідомляє Пласт у Фейсбуку.

«Нещасний випадок стався у водоймі поблизу місця проведення всеукраїнської пластової зустрічі на Рівненщині. Трагічна подія трапилася вчора під час того, як Андрій разом із товаришами плавали у водоймі за кілометр від території з'їзду поза межами його програми», – ідеться в повідомленні.

У Пласті додають, що співпрацюють з правоохоронними органами для встановлення всіх обставини події.

Андрій Федчишин належав до Пласту з 2014 року, був курінним в 111-му курені імені Романа Мстиславича у Львові, здобував найвищий юнацький ступінь пластуна-скоба.

Додамо, 20 серпня на Рівненщині стартував всеукраїнський пластовий з’їзд «Джемборі 2019», на який приїхали близько тисячі пластунів із 18-ти областей України, а також делегації з Австралії, Польщі, Білорусі, Канади, США, Грузії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!