Україна

На Різдво рф атакувала Україну 19 «шахедами»

575 0
Повітряні сили знищували БпЛА в межах 4 областей.
фото умовне

фото умовне

З 18.30 год. 25 грудня по 03.00 год. 26 грудня противник атакував з південно-східного напрямку ударними БпЛА типу «Shahed». Усього зафіксували пуски 19 «шахедів» із районів Балаклава – Крим та Приморсько-Ахтарсь – рф. Про це повідомили у Повітряних силах. 

У результаті протиповітряного бою силами та засобами Повітряних Сил та Сил оборони України знищено 13 ударних БпЛА  «Shahed-136/131» у межах Одеської, Херсонської, Миколаївської та Хмельницької областей.

Читайте також: Сили оборони на Різдво відбили десятки ворожих атак

Зокрема, близько 02.30 год. 26 грудня тактична авіація Повітряних Сил атакувала крилатими ракетами великий десантний корабель Чорноморського флоту рф «Новочеркаськ» в районі Феодосії.

Нагадаємо, увечері 25 грудня Кабмін вніс до Верховної Ради законопроєкт про мобілізацію, рекрутинг та військовий облік. Серед іншого, зокрема, пояснено, як пропонують карати тих, хто не зʼявився до Територіального центру комплектації та соціальної підтримки.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!