На салон краси в центрі Львова невідомі скоїли розбійний напад

13874 0
Напад стався на салон краси, що на вул. Шота Руставелі.
Фото: Василь Хомин

Фото: Василь Хомин

Сьогодні увечері, 30 листопада на салон краси, що на вул. Шота Руставелі скоїли бандитський напад. Зі слів постраждалих, невідомі увірвалися в салон, кинули персонал на підлогу, забрали цінні речі та підпалили приміщення. Фото та відео з місця події опублікував у Facebook журналіст Василь Хомин.

Зі слів очевидців, у приміщенні залишилася ще одна людина, яку намагаються врятувати. На відео чути, як одна з працівниць каже, що невідомі забігли в салон та почали в них розпилювати балончиком, а потім просто покидали всіх на підлогу та позабирали речі. 

Речниця поліції Львівщини Світлана Добровольська підтвердила Tvoemisto.tv факт нападу. Наразі правоохоронці встановлюють усі деталі події та причетних до нападу осіб. 

«На місці працює слідчо-оперативна група та працівники територіальних підрозділів поліції. Встановлюємо обставини події», – прокоментувала вона. 

Як згодом повідомив речник ДСНС у Львівській області Віталій Туровцев, жінку вже знайшли, вона не постраждала, просто злякалася та сховалася у підвалі. Рятувальники її вивели. 

Також на місце інциденту прибули працівники ДСНС, служби газу та «швидка».

Фото та відео Василя Хомина та Сергія Імранова



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!