На шахті «Надія» на Львівщині проводять обшуки

3357 0
Наразі деталі справи не розголошують.
Фото: Олександр Клімов/Facebook

Фото: Олександр Клімов/Facebook

У вівторок, 2 травня, Служба безпеки України спільно з Національною поліцією проводять обшуки на шахті «Надія» у місті Соснівка, що на Львівщині. Про це повідомив керівник ГО «Дорожній контроль Захід» Олександр Клімов.

«Як мені відомо, саме зараз працівники СБУ спільно з Національною поліцією проводять обшуки на ПрАТ «Шахта «Надія». Джерела в правоохоронних органах повідомляють, що обшуки проводять в рамках кримінального провадження по розтраті державного майна», – написав він у Facebook.

Речниця Служби безпеки у Львівській області Роксолана Яворська у коменатрі Tvoemisto.tv скзазала, що на шахті «Надія» відбуваються слідчі дії. Наразі деталі справи не розголошують.

Як зазначає видання Ехо Червонограда, 1 травня, мешканці Соснівки вийшли на площу, аби висловити незгоду з ініціативою керівництва шахти «Надія». Ініціатива полягає щодо запровадження пілотного проекту та залучення до роботи на шахті людей, що відбувають покарання в місцях позбавлення волі.

Зазначимо, ПрАТ Шахта «Надія» – вугільна шахта. З 2003 року підпорядковується Міністерству енергетики України. Розташована у місті Соснівка. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!