На Сході України загинув військовий з Львівщини

3633 0
Загинув мешканець Жидачева Ігор Байтала.
Фото: УНН

Фото: УНН

На Сході України, у зоні бойових дій, загинув військовослужбовець 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади, мешканець Жидачева на Львівщині Ігор Байтала. Йому було 26 років. Про це на своїй сторінці у Фейсбуку повідомила голова Львівської облради Ірина Гримак.

«Львівщина втратила ще одного Героя. Загинув мешканець Жидачева Байтала Ігор Миколайович 1995 р.н. Військовослужбовець 10-тої окремої гірсько-штурмової бригади віддав життя захищаючи територіальну цілісність та незалежність України. Без сина залишилися двоє батьків, без брата – двоє сестер. Щирі співчуття рідним. Вічна пам`ять Герою!», – написала вона.

У вівторок, 6 квітня, пресслужба 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади повідомила, що у районі проведення операції Об’єднаних сил на Донеччині 3 квітня зник один із військовослужбовців Збройних сил України. Згодом, тіло загиблого бійця українським військовим передали російські окупанти. Нині з'ясовують обставини загибелі військовослужбовця, розглядають  версію із викраденням. За попередньою інформацією, тіло загиблого бійця доправлять додому у п’ятницю, 9 квітня.


 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!