Київ

На Софійській площі засяяла головна ялинка країни

692 0
Кожен охочий може за донат взяти собі прикрасу з ялинки

На Софійській площі столиці запалили вогні на головній ялинці країни. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

«Наша ялинка, як і минулого року, — штучна, заввишки 12 метрів. Її встановили і прикрасили за кошти меценатів. Тема локації − «Хоробрі серця», присвячена нашим захисникам і захисницям. Новорічне дерево прикрашають іграшки у формі блакитних та жовтих сердець. На верхівці Герб України — символ нашої державності, національної гідності та сили», - зазначив він.

Поруч з ялинкою є фотозона у вигляді серця, яка теж присвячена захисникам України, та маленькі ялинки, оздоблені жовтими й синіми серцями.

Також за донат кожен відвідувач може забрати із собою одну прикрасу на згадку. Задонатити можна через qr-коди, які надають благодійні та волонтерські організації, що долучились до ініціативи.

Нагадаємо, як і минулого року, ялинку встановили та прикрасили коштом меценатів та з дотриманням режиму обмеження використання електроенергії. Відповідальність за встановлення і обслуговування головної новорічної ялинки, все ресурсне та фінансове забезпечення, пов’язане із цим, взяло на себе ТОВ «ГЛОБАЛ-ДЕКОР».

Додамо, що 9 грудня на ВДНГ в Києві розпочне роботу  різдвяна локація «Зимова Країна».

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!