На спуску з вулиці Тернопільської на Стуса у Львові облаштують пішохідний перехід

1607 0
Роботи мають завершити за місяць – 8 липня.
фото: googale maps

фото: googale maps

На вулиці Тернопільській у Львові облаштують пішохідний перехід. Йдеться про ділянку на перетині з вул. Василя Стуса, що в мікрорайоні Нового Львова. Відповідне рішення на пропозицію мешканців прийняли на засіданні міської комісії з безпеки дорожнього руху. 

Із вулиці Тернопільської на Стуса веде крутий спуск, тому у Сихівській районній адміністрації мали застереження щодо того, як працюватиме пішохідний перехід взимку та в дощовий період. Однак роботи мають завершити за місяць – 8 липня. 

Читайте також: Смуги руху на вулиці Стуса у Львові планують «звузити»

Нагадаємо, що у Львові через регулярні незначні ДТП планували реорганізувати рух на перехресті вул. Стуса та Липової Алеї. Там машини намагалися їхати двома смугами, притиснутися, хоча є одна велика смуга. Так, пропонували зробити окрему смугу для заїзду на Липову Алею і на вулицю Стуса. Детальніше про це читайте та дивіться за посиланням

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!