На Стрийській у Львові збудують чотириповерховий торговельний центр

10724 0
Зовнішній вигляд будівлі ще допрацьовуватимуть.
містобудівна рада

містобудівна рада

На вулиці Стрийській у Львові, неподалік автовокзалу, планують збудувати чотириповерховий торговий центр. Про це йшлось під час засідання архітектурно-містобудівної ради при управлінні архітектури та урбаністики ЛМР.

Архітектурно-містобудівна рада затвердила містобудівний розрахунок будівництва торгового центру на вул. Стрийській, 332. Його планують звести на ділянці 0,2050 гектарів, неподалік від автовокзалу на Стрийській. Це комунальна земля, на якій передбачена житлова та громадська забудова. Вид використання – для обслуговування об’єкта незавершеного будівництва магазину-павільйону.  

Читайте також: У Львові єврейська громада через суд скасувала оренду землі ринку на Раппопорта

Ділянку орендує ПП «Золота підкова». Там розташований металевий павільйон, його приберуть.

Магазин матиме чотири поверхи, підземний паркінг на 39 місць. Із боку вулиці Стрийської облаштують громадський простір. Під час засідання головний архітектор Львова Антон Коломєйцев зазначив, що потрібно допрацювати зовнішній вигляд фасаду будівлі, зокрема «додати йому об’єму».

Для початку будівництва інвестор має звернутись за містобудівними умовами та обмеженнями до Львівської міської ради. 

За даними аналітичної системи YouСontrol, ПП «Золота підкова» засноване у 1995 році у селі Малих Ланках Перемишлянського району. Займається виробництвом виробів із бетону, гіпсу та цементу а також роздрібною і оптовою торгівлею господарськими товарами. Власницею є Марія Русин.

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!